Klantenservice

Bel of mail. wij staan voor je klaar.

VERZENDING

Wat is gemiddeld de levertijd?

De levertijd is momenteel 5 tot 7 weken.

Mocht je hierover meer informatie willen neem dan met ons contact op; 040-7112495 of info@woodville.nl.

Waar leveren wij en wat zijn de bezorg kosten?

Nederland:

Wij leveren door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Bij bestellingen vanaf €200,- bezorgen wij gratis. Mocht het totaal bedrag uit komen onder de €200 berekenen wij € 50,- bezorg kosten. De doorlooptijd nadat onze transporteur je bestelling heeft ontvangen is ongeveer 2 tot 5 werkdagen.

Woodville meubels worden zo nodig in elkaar gezet door de bezorgers. Zij zetten de bestelling binnen, pakken de bestelling uit, monteren de bestelling en nemen het verpakkingsmateriaal mee retour.  

België:

Wij leveren door heel België en berekenen daar €60,50 incl. BTW transportkosten voor.  De doorlooptijd nadat onze transporteur je bestelling heeft ontvangen is ongeveer 5 werkdagen.

Woodville meubels worden zo nodig in elkaar gezet door de bezorgers. Zij zetten de bestelling binnen, pakken de bestelling uit, monteren de bestelling en nemen het verpakkingsmateriaal mee retour. 

LET OP: OP DIT MOMENT WORDT ER NIET GEMONTEERD IN BELGIË

Duitsland:

Wij hebben de mogelijkheid om in Duitsland te leveren. Voor de exacte bezorg kosten kan je bij ons een offerte opvragen info@woodville.nl

Hoe gaat de levering in zijn werk?

Op het moment dat je een bestelling plaatst en deze betaald wordt de bestelling direct verwerkt in ons order systeem zodat de productie aan de slag kan met je bestelling. Zodra je bestelling gereed is om op transport te gaan, ontvang je hier een mailtje van. Daarna zal de bestelling naar het distributie centrum worden gebracht en zal onze transporteur contact met je opnemen om een leveringsdatum af te spreken. De transporteur zal vervolgens binnen de aangegeven tijden langskomen om je bestelling te leveren. Standaard zal de transporteur je bestelling leveren tot de begane grond. Vervolgens controleer je de bestelling zorgvuldig op eventuele schades of mankementen. Tot slot onderteken je de afleverbon van de bezorgers.

Algemene leveringsvoorwaarden:

  1. Annulering/ verzetten; Mocht je de leveringsafspraak willen verzetten dan kan dit tot twee werkdagen voor levering kosteloos. Wanneer je de leveringsafspraak één werkdag voor levering of op de dag van levering wilt verzetten zijn wij genoodzaakt om € 50,- annuleringskosten in rekening te brengen.
  2. Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is op de dag van levering! Indien je niet aanwezig bent waardoor de levering nogmaals aangeboden moet worden, is Woodville genoodzaakt transportkosten van €50,- door te berekenen.
  3. Leveringen die wij gratis aanbieden binnen Nederland zullen wij één keer op het leveringsadres aanbieden. Wanneer wij de levering voor welke reden dan ook voor een tweede keer moeten aanbieden zullen wij hier € 50,- bezorgkosten voor berekenen.
  4. Wij streven er altijd naar om binnen de aangegeven tijd te leveren. Echter kan het voor komen dat door onvoorziene omstandigheden de bezorger het niet haalt om binnen de aangegeven tijd te leveren. Woodville en de transporteur kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
  5. Standaard leveren wij je bestelling tot de voordeur/ eerste ingang. Woodville meubels worden zo nodig in elkaar gezet door de bezorgers. Zij zetten de bestelling binnen, pakken de bestelling uit, monteren de bestelling en nemen het verpakkingsmateriaal mee retour.
  6. Wanneer je bestelling niet door de voordeur/ eerste ingang past of wanneer de bestelling niet in de lift/ trappengat past is dit voor risico van de klant.
  7. De bezorgers behouden het recht om een levering af te breken indien zij aangeven dat de afleversituatie onverantwoord is. Eventuele meerkosten of extra transportkosten zijn voor rekening van de klant.
  8. Wanneer je op de afleverbon aangeeft dat je bestelling schade vrij is ontvangen, kunnen wij schadeclaims die naderhand worden ingediend niet in behandeling nemen.

Etageleveringen

Woon je op een etage? Geen probleem wij komen je bestelling gewoon afleveren maar hier vragen wij wel een meerprijs van €30,- per meubel voor. Wil je hiervoor gebruik van maken? Neem even contact op met onze klantenservice. 

Call Now Button