Klantenservice

Bel of mail. wij staan voor je klaar.

Afwerking Meubels

Al het hout waar wij mee werken is FSC gecertificeerd hout. Dit wil zeggen dat het bosbeheer op een evenwichtige, duurzame en verantwoordelijke manier wordt beheerd. Ons hout is afkomstig uit Europa waardoor het vervoer zo kort mogelijk blijft.

In onze fabriek werken wij uitsluitend met steigerhout (vurenhout), afrormosia en eikenhout.

Onze eikentafels zijn verkrijgbaar in
– onbehandeld (alleen op aanvraag via email of telefoon)
– natura
– white wash, nabehandeld met een transparante lak
– grey wash, nabehandeld met een transparante lak
– black wash, nabehandeld met een transparante lak
– walnoot wash (alleen op aanvraag via email of telefoon), nabehandeld met een transparante lak
– zwart gelakt (KLM750) (alleen op aanvraag via email of telefoon), nabehandeld met een transparante lak

Onze steigerhout tafels zijn verkrijgbaar in
– onbehandeld
– transparante lak behandeling
– white wash, nabehandeld met een transparante lak
– grey wash, nabehandeld met een transparante lak
– black wash, nabehandeld met een transparante lak
– outdoor transparante lak behandeling
– outdoor white wash
– outdoor grey wash
– outdoor black wash

Via de volgende link is het mogelijk een houtstaaltje te bestellen. Deze krijg je thuis gestuurd en geeft weer welke kleur je kunt verwachten. De kleuren zijn altijd onder voorbehoud, hout is immers een natuurproduct waardoor dit kan afwijken.

Massief houten tafelbladen kunnen op langere termijn gaan doorhangen of kromtrekken. Dit is iets wat je natuurlijk wilt voorkomen! Onze eikenhout tafelbladen van 2x22mm en 2x28mm zijn daarom opgebouwd uit twee lagen massief eikenhout. Hierdoor kan het hout veel beter drogen tot de perfecte vochtigheidsgraad, zo blijft de kans op kromtrekken zo klein mogelijk!

Onze eikenhouten bladen worden aan de onderkant gefreesd om de werking van het hout op te heffen. Daarnaast worden er ook aan de onderkant over de breedte staalprofielen geplaatst, zodat het blad niet kan kromtrekken.

Bij tafels langer dan 280 cm wordt er onder het tafelblad een middenpoot geplaatst. Mocht je liever geen zichtbare middenpoot willen hebben, dan is het mogelijk hier een rederkoker voor in de plaats te brengen. Neem hiervoor contact met ons op!

Bij tafels langer dan 280 cm wordt er onder het tafelblad een middenpoot geplaatst. Dit is een T-vormige poot die onder het blad kan worden geplaatst.


 

 

 

 

 

 

Dit geldt niet voor de volgende tafelmodellen VIC, IVO en OLAV. Dit zijn tafels die genoeg worden ondersteunt met het frame.

Mocht je liever geen zichtbare middenpoot willen hebben, dan is het mogelijk hier een rederkoker voor in de plaats te brengen. Neem hiervoor contact met ons op!

Onze eikentafels kunnen worden afgewerkt met een facetrand. Dit is een bepaalde randafwerking van het tafelblad. De rand wordt vanaf de bovenkant van het tafelblad schuin naar binnen afgezaagd en opgeschuurd. Dit geeft een unieke uitstraling aan het tafelblad.  

Ben je hierin geïnteresseerd? Neem hiervoor contact met ons op!

Het is zeker mogelijk om losse tafelbladen, planken, onderstellen of poten te bestellen. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem hiervoor contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Wij adviseren om je meubel schoon te houden met een katoenen doek. Heb je een vlek of kring in je tafel? Verwijder deze direct met een vochtige doek (niet nat!). Wrijf altijd met de richting van de houtnerf mee.

Wij raden het af om middelen met een schurende werking te gebruiken, dit kan schade geven aan de laklaag en daardoor is het hout minder goed beschermd. Wij adviseren viltjes te gebruiken zodat de kans op krassen en kringen verkleind wordt. Het is belangrijk dat warme objecten zoals pannen, theepotten, kaarsen niet direct op het tafelblad worden geplaatst. Maak hiervoor gebruik van onderzetters of viltjes.

Wij raden het af om meubels die voor binnen zijn behandeld, buiten te plaatsen. Een steigerhouten meubel wat onbehandeld is of niet voldoende is behandeld kan snel vergrijzen en verweren door vochtwerking en weersomstandigheden.

Om lang te genieten van een meubel raden wij aan deze voor buiten te behandelen. Een buitenlak dient elk jaar herhaald te worden om optimaal te genieten van je buitenmeubels.

Betaling, levering en voorraad

Wat leuk dat je over wilt gaan op een bestelling! Onze meubels zijn te bestellen via de productpagina’s.
Kom je er niet uit? Of heb je interesse in een maatwerk product? Mail of bel ons! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

In onze fabriek werken wij uitsluitend met steigerhout (vurenhout) en eikenhout.

Nederland

Al onze artikelen boven de €200,- worden in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) gratis geleverd tot de begane grond. De tafels worden bij bezorging gemonteerd op locatie. Onder de €200,- vragen wij bezorgkosten van €50,-.  
Woon je op een etage? Geen probleem hier wordt ook geleverd, geef dit wel altijd aan bij je bestelling! Hier wordt €30,- voor gerekend. 

Indien een meubel niet naar binnen gebracht kan worden en andere transportmiddelen (zoals een verhuislift) moeten worden ingezet, is het dit volledig voor rekening van risico van de klant.

België

Levering in België is ook mogelijk, hier wordt €60,50 incl. BTW bezorgkosten voor gerekend. De tafels worden bij bezorging gemonteerd op locatie.

Woon je op een etage? Geen probleem hier wordt ook geleverd, geef dit wel altijd aan bij je bestelling! Hier wordt €30,- voor gerekend. 

Indien een meubel niet naar binnen gebracht kan worden en andere transportmiddelen (zoals een verhuislift) moeten worden ingezet, is het dit volledig voor rekening van risico van de klant.

Andere landen

Woon je in een andere Europees land? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, mail ons de voorkeur voor de meubels en het afleveradres en wij laten weten wat er mogelijk is.

Alle eettafels worden binnen Nederland en België gemonteerd. Bestel je een eetkamer bank dan wordt deze in één geheel geleverd.

Woon je op een etage? Geen probleem hier wordt ook geleverd, geef dit wel altijd aan bij je bestelling! Hier wordt €30,- voor gerekend. 

Indien een meubel niet naar binnen gebracht kan worden en andere transportmiddelen (zoals een verhuislift) moeten worden ingezet, is dit volledig voor rekening en risico van de klant.

Onze eikenhouten bladen worden aan de onderkant gefreesd om de werking van het hout op te heffen. Daarnaast worden er ook aan de onderkant over de breedte staalprofielen geplaatst, zodat het blad niet kan kromtrekken.

Bij tafels langer dan 280 cm wordt er onder het tafelblad een middenpoot geplaatst. Mocht je liever geen zichtbare middenpoot willen hebben, dan is het mogelijk hier een rederkoker voor in de plaats te brengen.

Wat leuk dat je over wilt gaan op een bestelling! Als je via onze webshop een bestelling plaatst is het mogelijk deze te betalen via iDeal, creditcard, Bancontact, Apple Pay, Belfius Banking, Sofort Banking en overboeking.

Mocht je liever een aanbetaling doen van 50% en het resterende bedrag bij levering betalen via pin, dan is dit ook mogelijk. Hier worden wel €11,- aan administratieve kosten voor gerekend. Wil je hier gebruik van maken, neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers.

Zodra wij de betaling ontvangen hebben wordt je bestelling in productie genomen. Vanaf dan geldt de vermelde levertijd.

Woodville streeft ernaar om haar artikelen zo snel mogelijk uit te leveren. Onze medewerkers doen hun uiterste best om jou als klant zo snel mogelijk te informeren over levering. Jouw bestelde meubel maken wij speciaal voor jou, naar de wensen van jouw. Dit betekent dat wij geen voorraad hebben maar aan de hand van een levertijd leveren.

Op dit moment is onze levertijd ongeveer 5-7 weken. 

Mocht je hierover meer informatie willen neem dan met ons contact op: 040-7112495 of info@woodville.nl

Ben je hierin geïnteresseerd? Neem hiervoor contact met ons op!

Op het moment dat je een bestelling is geplaatst en betaald wordt dit verwerkt in ons ordersysteem zodat de productie aan de slag kan met je bestelling. Op het moment dat je bestelling gereed is voor verzending ontvang je hier een mailtje van. De goederen worden dan overgedragen aan onze externe transporteur. Deze neemt zodra zij de goederen in ontvangst hebben genomen zo snel mogelijk contact met je (via telefoon of email) om een afspraak in te plannen.

Mocht je nog wijzigingen willen maken met betrekking tot je levering maar is deze al met de vervoerder mee? Neem gerust contact op met: 0544-476262 of tso@dusseldorp.nl.

Overige vragen

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 13:00. Lukt het niet om binnen deze tijden langs te komen? Neem contact met ons op en we kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Laat dit direct weten aan onze klantenservice! Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing. Wanneer je product speciaal voor jouw op maat is gemaakt kan deze om die reden niet geretourneerd worden.

Op onze meubels geldt een garantie van 3 jaar. Gebreken veroorzaakt door foutieve behandeling of toedoen vallen buiten de garantie. Dit geldt in het bijzonder als de montage-instructies niet zijn op gevolgd. Voor meer informatie bekijk onze algemene voorwaarden.