Industriële eettafel

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt! 

Industriële eettafel op maat

Een duurzame industriële eettafel op maat laten maken zonder dat het maanden duurt? Woodville is een meubelmaker gespecialiseerd in eiken eettafels. Door een fabriek gevestigd te hebben in Oss Noord-Brabant, kunnen wij op korte termijn een op maat gemaakte industriële  eettafel in jouw eetkamer leveren en monteren. Ook bieden wij een groot bereik aan keuzes, zodat jij jouw droomtafel samen kan stellen. Op zoek naar een ronde industriële tafel, industriële tafel met X poot of een eiken tafelblad met een black wash? Niks is te gek voor onze vakspecialisten in de fabriek.

Industriële meubelwinkel?

Wij leveren in heel Nederland op maat gemaakte industriële eettafels. Wil je langskomen? In de buurt van Den Bosch ligt onze fabriek en showroom waar wij jou graag alles vertellen over het productieproces en advies geven. Je kan ook goed geadviseerd worden via telefonisch contact op te nemen met de klantenservice of een e-mail/offerte te sturen met vragen.. Bij Woodville staan we voor kwaliteit, advies en snelle levering. Al onze productie gebeurd daarom in handbereik, onze fabriek en showroom staan namelijk naast elkaar en kunnen jou daarom snel duidelijkheid geven over levering en mogelijkheden. Geen maandenlange levertijden meer!

Industriële robuuste tafel?

Een van de trends van nu is een robuuste tafel met een niet recht gezaagde of geschuurde afwerking waardoor de tafel de natuurlijke uitstraling van de boom behoud. Dit noemen we ook wel een boomstamtafel. Bij Woodville is het mogelijk een boomstamblad in verschillende maten te krijgen met verschillende soorten onderstellen. Een industriële boomstamtafel heeft een karakteristieke donker behandeling met een metalen of zwart gepoedercoat onderstel.

Industriële eikenhouten tafels

De massief eikenhouten tafels van Woodville worden gemaakt van Franse eiken die een FSC keurmerk hebben. Tijdens het productieproces van deze eikenhouten tafels wordt er door onze vakspecialisten met de hand eiken planken gezaagd en vervaardigd tot een tafel. Eikenhout past zeer goed bij een donker metalen poot of onderstel en is daarom ook zeer populaire houtsoort voor industriële interieurstijlen

Call Now Button