Houten tafel in Veghel

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt!

Houten tafel Veghel

Bent u op zoek naar een nieuwe houten tafel in Veghel? Of bent u niet helemaal tevreden over de tafel die nu in de eetruimte van uw huis staat? Wij helpen u graag! Bij Woodville hebben wij een ruim assortiment aan houten tafels. Daarnaast zijn onze meubelmakers ook in staat houten tafels op maat te produceren. Hierbij kunnen we u van een tafel voorzien die thuis precies in uw eetruimte past. Onze houten tafels kunnen gemaakt worden van boomstamhout, eikenhout of steigerhout.

Tafel op maat in Veghel

Bij Woodville is het mogelijk om een tafel op maat in Veghel te laten maken. Hierbij kunnen we variëren in grootte, kleur, vorm en materiaal. We kunnen ronde, ovale en rechthoekige tafels produceren, afhankelijk wat het beste binnen stijl van de eetruimte van uw huis past. Wilt u een betere indruk krijgen van de houten tafels die wij aanbieden? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom.

Naast de tafels, kijken wij ook naar welke stoelen het beste bij uw tafel passen. Ook hierbij kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u al stoelen heeft, kunnen wij deze als uitgangspunt gebruiken om zo een bijpassende tafel te produceren. Op deze manier willen we een zo mooi mogelijk interieur creëren voor u.

Tafel kopen in Veghel?

Wanneer u een tafel wilt kopen in Veghel, is een tafel van Woodville een uitstekende optie. Zowel onze showroom als onze fabriek is gevestigd in Oss. Kom gerust langs in onze winkel voor persoonlijke interieuradviezen van een van onze experts! Een van onze vakmensen zal uitgebreid de tijd nemen om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Ons uiteindelijke doel is dan ook om een schitterend eindproduct te leveren met een tevreden klant.

Contact

Heeft u uw favoriete eetkamertafel van Woodville al gevonden? Of heeft u nog behoefte aan advies of vragen over onze producten. Wilt u meer weten over of het bestelproces en levertijden? Of wilt u misschien uw eigen ontwerp voorleggen aan onze meubelmakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We helpen graag. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@woodville.nl. Graag tot ziens!

Call Now Button