Houten tafel in Uden

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt! 

Houten tafel Uden

Bent u op zoek naar een meubelwinkel in de omgeving van Uden? Dan bent u bij Woodville aan het juiste adres. In de collectie van Woodville vindt u allerlei houten eettafels van de hoogste kwaliteit. We hebben diverse soorten houten tafels in alle vormen, afmetingen en kleuren. Zo kunnen wij schakelen tussen boomstamhout, eikenhout en steigerhout.  Wij hebben zowel een fabriek als een showroom. Beide zijn gevestigd in Oss. Onze meubelmakers maken tafels voor zowel in huis als op kantoor.

Tafel op maat in Uden

Is uw eetruimte wat groter of juist wat kleiner? Dat is voor onze vakmensen geen enkel probleem. Wij kunnen namelijk een tafel op maat in Uden maken. Hierdoor zorgen wij dat de tafel perfect in uw beschikbare ruimte past. Daarnaast houden wij rekening met uw stijl, zodat de tafel mooi overeenkomt met het interieur van uw huis. Wij leveren tafels in alle soorten, maten, afmetingen en kleuren. Zo bieden wij eiken tafels, steigerhouten tafels, ovale tafels en ronde tafels aan. Wij hanteren een gratis bezorging aan huis, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw tafel.

Tafel kopen in Uden?

Wil je een tafel kopen in Uden? Heb je twijfels over de vorm, soort, grootte of kleur? Schroom dan niet om onze showroom in Oss te bezoeken. Hier zal een van onze vakmensen de tijd nemen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Hierbij zal u verschillende adviezen krijgen over het interieur van uw huis. Hierbij is het handig om vooraf alvast na te denken over de potentiële grootte van je tafel, wat je mooi vindt, wat je minder mooi vindt en waar de tafel voor wordt gebruikt. Duurzaamheid, betaalbaarheid en innovatie spelen bij ons een belangrijke rol. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei soorten tafels. Daarin verschillen de tafels in stijl en prijs.

Contact

Heeft u uw favoriete eetkamertafel van Woodville al gevonden? Of heeft u nog behoefte aan advies of vragen over onze producten. Wilt u meer weten over of het bestelproces en levertijden? Of wilt u misschien uw eigen ontwerp voorleggen aan onze meubelmakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We helpen graag. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@woodville.nl. Graag tot ziens!

Call Now Button