Houten tafel in Oss

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt! 

Houten tafel Oss

Kan uw eetkamer wel een nieuwe houten tafel in Oss gebruiken? Bij Woodville hebben we een ruim assortiment aan houten tafels voor in uw eetkamer. Zowel onze fabriek als onze showroom is gevestigd in Oss. Naast de tafels die wij in onze voorraad hebben, zijn onze meubelmakers ook in staat om houten tafels op maat te maken. Hierbij kunt u uw tafel helemaal samenstellen zoals u dat wil. Daarbij kunt u van verschillende adviezen voorzien worden door een van onze interieur experts in de showroom. Ons uiteindelijke doel is dan ook om een schitterend eindproduct te leveren met een tevreden klant.

Tafel op maat in Oss

Naast de tafels die wij u aanbieden vanuit onze voorraad, kunnen wij dus ook tafels op maat in Oss produceren. Onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het maken van tafels die perfect passen in uw eetruimte. Duurzaamheid, betaalbaarheid en innovatie spelen bij ons een belangrijke rol. We produceren tafels in allerlei soorten materialen, afmetingen, vormen en design. Samen met u kijken we welke tafel het beste bij uw interieur past. Wij hanteren een gratis bezorging aan huis, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw tafel.

Tafel kopen in Oss?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tafel in Oss? Neem dan gerust een kijkje in onze showroom op Grevelingenmeer 1. Hier kunt u een beter beeld krijgen van welke soorten eettafels wij u kunnen voorzien. In ons assortiment verschillen de tafels van allerlei soorten hout. Zo hebben we tafels en tafelbladen van eikenhout, boomstamhout en steigerhout. We zullen hierbij kijken welk soort hout het meest geschikt is voor het interieur van uw huis. Daarbij zal een van onze vakmensen uitgebreid de tijd nemen om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Contact

Heeft u uw favoriete eetkamertafel van Woodville al gevonden? Of heeft u nog behoefte aan advies of vragen over onze producten. Wilt u meer weten over of het bestelproces en levertijden? Of wilt u misschien uw eigen ontwerp voorleggen aan onze meubelmakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We helpen graag. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@woodville.nl. Graag tot ziens!

Call Now Button