Houten tafel in Nijmegen

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt! 

Houten tafel Nijmegen

Bent u op zoek naar een houten tafel in Nijmegen? Dan bent u bij Woodville bij het juiste adres. Wij zijn een meubelwinkel die allerlei soorten houten tafels produceren. Het is ons doel om uw interieur te verbeteren met een bijpassende houten tafel. Wij produceren houten tafels voor zowel in huis als op kantoor. De houten tafels die wij produceren worden op maat gemaakt door onze ervaren meubelmakers. Wij hebben zowel een fabriek als een showroom. Beide zijn gevestigd in Oss.  Wanneer u dus bijvoorbeeld een andere frame wilt hebben voor uw tafelblad, is dit geen enkel probleem.  

Tafel op maat in Nijmegen

Op zoek naar een tafel op maat in Nijmegen? Bij Woodville maken wij buiten ons eigen assortiment ook tafels op maat. Ieder interieur is anders, en soms is een tafel op maat de beste optie voor uw huis. Onze vakmensen kunnen uw tafel precies zo maken dat hij perfect aansluit op uw wensen. Ons uiteindelijke doel is dan ook om een schitterend eindproduct te leveren met een tevreden klant. Wij hanteren een gratis bezorging aan huis, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw tafel.

Tafel kopen in Nijmegen?

Wilt u een tafel kopen in Nijmegen? Bij Woodville verkopen we allerlei soorten tafels. We kunnen onder andere variëren tussen ronde tafels, ovale tafels en rechthoekige tafels. We kunnen ons volledig aanpassen aan uw wensen op het gebied van interieur. Daarbij kunnen we variëren tussen tafelbladen van eikenhout, steigerhout en boomstamhout. Ons pand is gevestigd in Oss, waardoor we makkelijk te bereiken zijn voor mensen die op zoek zijn naar een tafel op maat in Nijmegen. Kom dus gerust langs in onze winkel om een kijkje te nemen in ons assortiment. Duurzaamheid, betaalbaarheid en innovatie spelen bij ons een belangrijke rol. Samen met u kijken we welke tafel het beste bij uw interieur past.

Contact

Heeft u uw favoriete eetkamertafel van Woodville al gevonden? Of heeft u nog behoefte aan advies of vragen over onze producten. Wilt u meer weten over of het bestelproces en levertijden? Of wilt u misschien uw eigen ontwerp voorleggen aan onze meubelmakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We helpen graag. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@woodville.nl. Graag tot ziens!

Call Now Button