Houten tafel in Den Bosch

Woodville is de specialist in hout & metaal!

industriele ronde tafel


industriële ronde tafel is de trend!

Industriële ronde tafels zijn de trend van 2021! In Oss Noord-Brabant is onze showroom gevestigd. Het is mogelijk om daar een groot aantal industriële ronde eettafels te ervaren en kleuren te vergelijken. Bij Woodville weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel te zien en te voelen voordat je deze koopt!

Houten tafel Den Bosch

Bij Woodville bent u aan het juiste adres voor een mooie houten tafel in Den Bosch. Kwaliteit is onze topprioriteit. Wij produceren houten tafels die de perfecte combinatie vormen in combinatie met uw interieur. Ons assortiment bestaat uit complete eettafels en eettafelbladen. Daarnaast zijn onze meubelmakers ook gespecialiseerd in het maken van houten tafels op maat. Deze zullen de perfecte afmetingen hebben, zodat de tafel precies in de eetruimte bij u thuis zal passen. Voor de meeste mensen is de eettafel het middelpunt van de woonkamer. Hierom vinden wij het enorm belangrijk om u met een glimlach onze showroom te zien verlaten.

Tafel op maat in Den Bosch

Iedere eetruimte is anders. Bij Woodville kunt u altijd terecht voor een tafel op maat in Den Bosch. Soms is een tafel op maat de beste optie voor uw huis. We kunnen bij het maken van de tafels variëren in afmetingen, grootte, design en materiaal. Daarnaast heeft u de keuze tussen een ovale tafel, een ronde tafel, een eiken tafel of een steigerhouten tafel. Over het transport van uw tafel op maat hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hanteren namelijk bezorgingen aan huis.

Tafel kopen in Den Bosch?

Wilt u een tafel kopen in Den Bosch? Bij Woodville zijn we niet alleen in staat u van uitstekende tafels te voorzien, maar ook van goede adviezen over uw interieur. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van interieurs van eetruimtes. We kijken niet naar welke tafel het beste bij uw woning past, maar naar het totale plaatje. Zowel onze showroom als onze fabriek is gevestigd in Oss. Schroom dus niet om even langs te rijden. In onze showroom zal u een beter beeld krijgen van de producten die wij produceren.

Contact

Heeft u uw favoriete eetkamertafel van Woodville al gevonden? Of heeft u nog behoefte aan advies of vragen over onze producten. Wilt u meer weten over of het bestelproces en levertijden? Of wilt u misschien uw eigen ontwerp voorleggen aan onze meubelmakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. We helpen graag. We zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: info@woodville.nl. Graag tot ziens!

Call Now Button