Woonkamer

Resultaat 1–12 van de 58 resultaten wordt getoond

Steigerhouten en eikenhouten meubels
Wat is er fijner dan om na een lange dag werken heerlijk neer te ploffen in een lekkere bank naast een brandend haardvuur? Of om in het weekend gezellig te tafelen met vrienden terwijl de kinderen zich vermaken voor de TV? De woonkamer is een centrale plek in huis, die vooral bedoeld is om (samen) te ontspannen. Het is dikwijls de grootste ruimte in huis en vaak is deze ruimte opgedeeld in meerdere kleinere delen. Het is vooral van belang dat heel de familie zich er thuis voelt!

De woonkamer is op veel verschillende manieren in te richten. Deze inrichting begint bij de keuze van de meubelen. Het is daarbij belangrijk om te letten op de grootte van de meubels ten opzichte van de grootte van de ruimte en van elkaar. Heb je een kleine woonkamer? Dan is het vaak verstandig om te kiezen voor lichte meubelen. Zit je vooral vaak aan tafel en weinig in de zithoek bij de TV? Houd bij de inrichting van deze ruimten van de woonkamer dan rekening met de verhoudingen tussen de ruimten.

Kijk eens rustig naar ons ruime aanbod eikenhouten tafels, steigerhouten tafels, salontafels, TV-meubels, sidetables en banken. Heb je vragen over de inrichting? Wij geven je graag advies. Wij leveren maatwerk, dus de meubelen zijn geheel aan te passen naar jouw wensen.