industriële tv meubels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

TV meubel industrieel

In welke woonstijl voel jij je thuis? Wij bij Woodville in ieder geval in een interieur met veel industriële en vintage elementen. Zwart-, wit- en grijstinten en legergroen met felgekleurde accenten. Wij houden ervan. Grote, open ruimtes, zichtbare constructiedetails. En al deze elementen tot in de puntjes doorgevoerd in de meubels. Stellingkasten van steigerbuizen, houten tafels met metalen onderstellen, oude locker- en apothekerskasten, industriële lampen en andere designklassiekers. En niet te vergeten.. het TV meubel, dat ook industrieel moet zijn. Onze meubelmakers inspireren je graag en geven je alvast een voorproefje van de mogelijkheden. Benieuwd geworden? Kijk en lees dan vooral snel verder!

Modern comfort met authentieke elementen

Een industrieel TV meubel van Woodville.. wat mag ik dan eigenlijk verwachten? We zeggen zelf weleens: nieuwe meubels in een oud jasje. En met ‘oud’ bedoelen we natuurlijk het karakter van oud. ‘Doorleefd’, zou je kunnen zeggen. Modern comfort met behoud van authentieke elementen. En dat geldt dus ook voor onze industriële TV meubels. Het moderne comfort: jouw flinterdunne televisie met ambilight en chique afwerking, gecombineerd met een functioneel én spraakmakend mooi meubel met authentieke elementen. Het meubel geeft namelijk niet alleen jouw TV een mooi plekje, maar biedt ook royale opbergruimten voor alle losliggende kabels en snoeren. Kortom: voor tijdloos karakter in de woonkamer, waar je gegarandeerd jarenlang van zal kunnen genieten.

Geef er je eigen draai aan

Het leukste van industrieel? Je kunt er geheel je eigen draai aan geven. Niet helemaal af is ook af. Niet perfect is ook goed. Niet op elkaar afgestemd is juist gezellig. En eigenlijk doe je dus gewoon precies wat jij wilt. Woodville biedt je daarom de kans om je eigen industriële TV meubel te ontwerpen. Kies voor een open kast of een kast met deurtjes. Een gekleurde of juist onbewerkte houtsoort. Een onderstel van staal of een ander materiaal. Met wieltjes of zonder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is aan jou!

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stoer TV meubel uit onze webshop, maar een kleine aanpassing, of zelfs een geheel eigen inbreng vinden we geen enkel probleem. Sterker nog: we houden juist wel van een uitdaging. Leg ons dus vooral je ontwerp voor en kom eens inspiratie opdoen in onze showroom. We informeren je graag over de mogelijkheden en laten je meteen wat voorbeelden qua materiaalgebruik zien!
Bezoekje brengen aan onze showroom in Oss? Dat is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Woodville maakt je interieur af

Ook fan van industrieel? Dan hebben wij naast onze industriële TV meubels nog veel meer voor je te bieden! Maak je interieur af met bijvoorbeeld onze banken, (salon)tafels, kasten en barkrukken. En ook hier geldt: eigen inbreng en ontwerpen zijn meer dan welkom.

Meer weten?
Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via de chat op onze website, maar ook via de e-mail (info@woodville.nl) of telefonisch (040 – 711 24 95).  We staan voor je klaar!