Ronde eettafels

Toont alle 2 resultaten

Eiken ronde eettafels

Onze ronde eettafels hebben massief eiken tafelbladen wat betekent dat er geen planken aan elkaar zijn gelijmd, maar dat het één plank is. Het gebruikte eikenhout wordt op een duurzame manier gewonnen door onze producent en heeft omdat elke boom anders is een unieke uitstraling. Geen tafel is hetzelfde. Vervolgens plaatsen wij daar een metalen onderstel onder. Bij de ronde tafels bieden wij een X of dubbele-U poot. Het eikenhouten tafelblad krijgt standaard een transparante lak mee, maar er kan ook gekozen worden voor een andere behandeling. Om het tafelblad zwarte, wit of grijze kleur mee te geven kan er gekozen worden voor een washing. De black-wash geeft een zwarte kleur mee, de white-wash geeft een witte kleur mee en de grey-wash geeft een grijze kleur mee aan het tafelblad.

Ronde eettafel op maat

De eetkamerruimte optimaal gebruiken doe je door middel van een ronde eettafel. De vorm van de tafel zorgt voor een gezellige sfeer omdat je elkaar makkelijk aankijkt en wanneer er meer mensen komen eten of je met een groep gezellig een bordspel gaat spelen dan kunnen er makkelijk een paar stoelen aangeschoven worden, omdat de poot centraal onder het tafelblad is gepositioneerd. Wil je meer weten over ronde tafels lees dan de blog.

Hoeveel mensen kunnen aan een ronde eettafel zitten?

Doorsnede:

  • 80cm heeft ruimte voor 2-3 personen
  • 90cm heeft ruimte voor 2-3 personen
  • 100cm heeft ruimte 2-3 personen
  • 110cm heeft ruimte 2-3 personen
  • 120 cm heeft ruimte voor 4 personen
  • 130cm heeft ruimte voor 5 personen
  • 140cm heeft ruimte voor 6 personen

Staat jouw gewenste maat er niet tussen? Voor elke andere maat kun je contact opnemen met de klantenservice!

Onderstel van een ronde tafel 

De ronde eiken eettafels van Woodville komen met twee verschillende onderstellen: een X poot of een dubbele U poot. Je kan de poten een kleur meegeven door deze te coaten met een witte of zwarte coating.

Contact met Woodville

Heb je specifieke eisen die je niet kunt vinden op deze pagina? Neem dan contact op met de Woodville klantenservice. Wij kunnen je via e-mail en telefonisch nog meer informeren over de mogelijkheden van de op maat gemaakte tafels.