Ovale tafel

Toont alle 2 resultaten

Eiken ovale eettafel van Woodville

Woodville heeft de betaalbare ovale eettafel voorbij jou thuis of op kantoor. De tafel heeft een mooi massief eiken tafelblad en is gemaakt van milieuvriendelijk hout met een FSC keurmerk. De ovale eettafel staat mooi in de eetkamer, maar staat ook mooi op kantoor als vergadertafel. Wil je nou een tafel voor op kantoor? Kijk dan op de bedrijfspagina.

Eiken ovale eettafel op maat

Een ovale tafel past goed in smalle ruimtes en heeft geen punten waar mensen zich aan kunnen stoten en is daardoor ook zeer kindvriendelijk. Het is makkelijke een paar extra stoelen aan te schuiven. Door de ovale vorm van het tafelblad kijkt iedereen aan tafel elkaar makkelijker aan. We bieden de ovale tafel aan in verschillende maten waardoor er zowel tafels zijn voor partijen van 4 tot 8 mensen.

Hoeveel personen aan een ovale eettafel 

  • 200x110cm heeft ruimte voor 6-8 personen 
  • 220x110cm heeft ruimte voor 8 personen 
  • 250x120cm heeft ruimte voor 8-10 personen 
  • 280x120cm heeft ruimte voor 10 personen 
  • 300x130cm heeft ruimte voor 10-12 personen

Onderstel van een ovale tafel

De ovale en ronde eiken tafels van Woodville komen met de keuze uit twee poten: De X poot en de dubbele-U poot. De tafelpoten hebben door het materiaal een metalen kleur. Er kan gekozen worden voor een witte of zwarte coating die het onderstel een andere kleur geven.

Contact met Woodville

Heb je specifieke eisen die je niet kunt vinden op deze pagina? Neem dan contact op met de Woodville klantenservice. Wij kunnen je via e-mail en telefonisch nog meer informeren over de mogelijkheden van de op maat gemaakte tafels.