Steigerhout salontafel

Toont 1 resultaat

Steigerhout salontafel

Salontafel IVO steigerhout metaal

V.a.: 344.00

Salontafel steigerhout
De populaire houtsoort steigerhout is niet meer weg te denken uit de huidige woonkamers. Interieurstylisten zijn dol op het materiaal, dat een natuurlijke en stijlvolle uitstraling aan de ruimte geeft. Ook de meubelmakers van Woodville werken maar al te graag met dit duurzame materiaal: van ‘niets’, ‘iets’ maken en daarbij gebruikmaken van hout dat een tweede leven wordt ingeblazen. Het stevige materiaal leent zich uitstekend voor het creëren van allerhande meubelen en gaat jarenlang mee. Op deze pagina maak je kennis met de handgemaakte salontafel steigerhout van Woodville. Bekijk de modellen en kies je favoriet. Eén ding is zeker: een steigerhouten salontafel van Woodville brengt altijd sfeer in huis!
Mooi én multifunctioneel
Of je nu van een klassieke woonstijl houdt of van een landelijke uitstraling: een houten salontafel is geschikt voor ieder interieur. Zo combineert een klassieke stijl prachtig met ruwe materialen zoals hout en staal, en creëer je met het natuurlijke steigerhout evengoed een landelijke uitstraling. Ook wanneer je regelmatig van woonstijl verandert zal je ontdekken dat de salontafel bij ieder interieur past. Het is dan ook een veelzijdige blikvanger van je woning die voor veel meer functies dient dan enkel als bijzettafel: je versiert de tafel met mooie kaarsen of plantjes, stalt er tijdschriften op uit en bergt er allerhande praktische spullen in op. Kortom: een steigerhouten salontafel van Woodville is niet alleen mooi, het is ook nog eens een multifunctionele sfeermaker!
Kies of ontwerp jouw eigen houten salontafel
In onze webshop worden de populairste modellen getoond. Zo kies je uit diverse ontwerpen, maten en bepaal je zelf de kleur door middel van diverse wassingen zoals white-wash, grey-wash of een transparante lak. Kies je ervoor om de salontafel buiten of onder die nieuwe overkapping te plaatsen? De meubelen van Woodville lenen zich uitstekend als tuinmeubelen. Daartoe kunnen wij het meubel op jouw verzoek behandelen met een extra beschermlaag die de tafel beschermt tegen mossen, schimmels, vloeistoffen en UV-straling. En wanneer je het meubel zowel binnen als buiten wilt gebruiken kies je voor een salontafel met wieltjes, multifunctioneel dus! Staat het model of formaat dat je voor ogen hebt niet tussen de keuzemogelijkheden? Neem in dat geval contact met ons op. Graag bespreken we jouw wensen en maken wij die salontafel van steigerhout die jij voor ogen hebt. Alles is mogelijk!
Neem contact op met Woodville
Het mag duidelijk zijn dat wij dag in, dag uit met passie werken aan het creëren van de mooiste meubelen. Heb je jouw favoriete model al gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer je eigen ideeën hebt nodigen wij je uit om een keer met ons om tafel te zitten. Wil je inspiratie opdoen? Wij laten je graag een kijkje nemen in onze eigen showroom in Oss zodat je kennis kunt maken met alle mogelijke materialen, modellen en kleuren. Wij vinden het prettig wanneer je aan ons doorgeeft wanneer je ons wilt bezoeken, zodat wij alvast het een en ander voor je klaar kunnen zetten. Neem daartoe telefonisch contact op via het telefoonnummer 040 – 711 24 95 of stuur een e-mail naar info@woodville.nl. Tot snel!