Eiken salontafels

Toont alle 2 resultaten

V.a.: 450.00

Eiken salontafels

Salontafel VIC eiken

V.a.: 439.00

Eiken salontafels

Ben je net verhuisd of toe aan een nieuw interieur? Wie de woonkamer een nieuwe uitstraling wil geven hoeft heus niet direct al het meubilair te vervangen. Met het aanpassen van een aantal elementen kun je namelijk al een geheel nieuwe woonsfeer creëren! En met welk meubel kun je dat beter dan met de salontafel? Hét middelpunt van de woonkamer, dat voor veel meer functies kan dienen dan enkel als tafeltje waarop jij jouw kop thee neerzet. Goed dat je ons gevonden hebt. Woodville werkt namelijk dag in, dag uit aan het ontwerpen van de meubelen die jij voor ogen hebt. Op deze pagina maak je kennis met alle populaire modellen en kies je jouw favoriete eiken salontafel!

Multifunctioneel én mooi

Je bent op zoek naar een nieuwe salontafel. Dan is het verstandig om jezelf de vraag te stellen aan welke eisen deze moet voldoen. Gebruik je het tafeltje enkel om glazen op te plaatsen of wil je juist voldoende ruimte om spulletjes op te bergen zoals een flinke stapel tijdschriften of de afstandsbediening van je tv? En hoe handig zou het zijn wanneer je jouw salontafel af en toe eens gemakkelijk aan de kant kunt zetten dankzij wieltjes? Naast functionaliteit zijn de eisen op het gebied van design natuurlijk even belangrijk. Zo werken wij jouw eikenhouten salontafel tot in de puntjes af zoals jij dat wenst: van white-wash tot black-wash of een transparante lak.

Altijd een uniek eikenhouten salontafel

Wat je wens ook mag zijn, één ding is zeker: wij van Woodville werken enkel met de beste materialen. Eikenhout staat bekend om haar veelzijdigheid: afhankelijk van de manier waarop het hout wordt bewerkt kan het zowel een robuuste, als een elegante uitstraling hebben. Daarnaast is het materiaal super stevig en kan het wel tegen een stootje. Niet voor niets was het vroeger een geliefde houtsoort met uitstekende eigenschappen voor de scheepsbouw. Het mooie aan hout is daarnaast dat niet één plank dezelfde is, en daarmee elk meubel uniek is.

Op onze website kies je uit diverse populaire modellen, één van onze hardlopers is de salontafel eiken metaal. Wanneer jij echter aanvullingen of zelfs een compleet nieuw design voor ogen hebt staan wij open voor maatwerk. Graag bespreken wij jouw wensen, de mogelijkheden en gaan onze meubelmakers zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Op zoek naar een volledige eetkamer set?

Voor een echte eye-catcher in jouw interieur is een volledig eiken eetkamerset van Woodville een aanrader. Hierdoor zorg je ervoor dat één geheel is en perfect past bij jou interieur. Uiteraard kan je ook kiezen voor alleen een eiken tafel of steigerhout tafel.

Contact met Woodville

Wil jij dat we speciaal voor jou aan de slag gaan? Dan kan het prettig zijn om de materialen en mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en afmetingen eens in het echt te komen bekijken. Daarom nodigen wij jou van harte uit in onze showroom in Veldhoven. Wij vinden het fijn wanneer van tevoren contact met ons opneemt over wanneer je ons wilt komen bezoeken, zodat we alvast wat inspiratiemateriaal voor je klaar kunnen zetten. Graag tot ziens!