Bartafels

Toont alle 4 resultaten

Bartafels van hout en staal

Robuust, sfeervol en karakteristiek: dat zijn de bartafels van Woodville. Met dit meubel geeft je niet alleen nét dat beetje extra sfeer aan je woonkamer: een bartafel is ook nog eens multifunctioneel. Zo schuif je deze eenvoudig aan bij je kookeiland of plaats je deze in de tuin. Schuif er een aantal barkrukken bij aan en je bent klaar om te tafelen met je gezin of urenlang te borrelen met vrienden en familie. Wij van Woodville vinden de bartafel hét meubelstuk dat staat voor gezelligheid en warmte. Met de modellen van Woodville haal jij jouw favoriete bar of restaurant gewoon in eigen huis. Op deze pagina bekijk je alle populaire bartafels, kies je jouw favoriet of doe je inspiratie op voor een door onze meubelmakers op maat gemaakt model!

Robuust, stevig en van hoge kwaliteit

Het mag duidelijk zijn: Woodville houdt van natuurlijke en ruwe materialen, al dan niet gecombineerd met staal of metaal. En niet alleen dat: veel materialen die wij gebruiken blazen wij een compleet nieuw leven in. Zo maken onze meubelmakers iedere dag weer de meest prachtige meubelen van steigerplanken. Dit maakt het meubel niet alleen duurzaam: doordat niet een plank hetzelfde is krijgt ieder eindproduct een eigen karakter, wat een bartafel van Woodville altijd speciaal maakt. Uiteraard worden de meubels perfect behandeld en afgewerkt zodat je altijd bent voorzien van kwaliteit. Daarnaast kies je niet alleen uit diverse kleuren door middel van bijvoorbeeld een white-wash of grey-wash behandeling, we kunnen er ook nog eens voor zorgen dat de bartafel tegen een extra stootje kan.

Jouw bartafel met barkrukken op maat

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je bartafel te gebruiken als ‘hangtafel’. Echter heeft Woodville ook aan diegenen gedacht die voor extra comfort gaan. Op onze website bekijk je daarom niet alleen de meest populaire bartafels: op de pagina barkrukken vind je tal van bijpassende krukken. We geven je niet alleen de mogelijkheid om zelf een set samen te stellen. Ook wanneer je eigen ideeën of extra wensen hebt horen wij die graag. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we graag zo snel mogelijk aan de slag om jouw unieke ontwerp uit te werken tot een prachtig eindproduct!

Bezoek ons en laat je inspireren

Jouw wensen bespreken werkt natuurlijk het makkelijkst wanneer we jou direct alle mogelijkheden kunnen laten zien. We nodigen je daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Oss. Voordat je ons bezoekt vinden wij het fijn wanneer je dit van tevoren aan ons door kunt geven, zodat we alvast het een en ander voor je klaar kunnen zetten. Stuur een e-mail naar info@woodville.nl of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 040 – 711 24 95. Graag tot ziens!