business to business

kom in contact met ons

Op zoek naar steigerhout meubelen voor een volledige inrichting van een modezaak, lunchroom, kantoor of een andere ruimte?
Steigerhout projectmatig wordt steeds populairder en is vaak een prima wisselwerking in combinatie met andere meubelen. Al loop je rond in een bedrijfspand of hotel,je ziet steeds vaker dat een klein onderdeel gemaakt is van steigerhout. Al is het een volledige bekleding van een wand tot de tafel in de ontvangstruimte. We kunnen hier helemaal in op gaan zodat het altijd gemaakt wordt aan de hand van de vooraf gegeven wensen van de klant!

Bij aanvang van een bepaald project of inrichting geven we duidelijk advies over de manier van presenteren, inrichten en het mogelijke materiaalgebruik. Samen willen wij werken tot een uiteindelijk succesvol project. Na een inventarisatiegesprek in onze showroom kunnen we door middel van voorbeelden vaak een uitstekend beeld geven van wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen we dit ook uit tekenen in bruikbare situatietekeningen. We weten van aanpakken en alles kan op korte termijn gerealiseerd worden.

‘Snel schakelen is één van onze krachten’  &  ‘Uw zorg is onze uitdaging’


Nadat we een officiële ‘go’ krijgen gaan onze ervaren meubelmakers er met passie en liefde aan werken. Bij het uitleveren verzorgen we het transport, het plaatsen en monteren van de meubels en de uiteindelijke nazorg. We zullen achteraf altijd samen met de klant bekijken of de beoogde doelstellingen behaald zijn. Een uiteindelijke tevredenheid is voor onze het belangrijkste doel!

Meer info nodig?
Telefonisch te bereiken op 040-7112495 of per mail via info@woodville.nl. Onze medewerkers adviseren en informeren u graag bij het maken van een keuze!