22 juni, 2017


Fotograferen met Woodville

Wij ontvangen graag de mooiste foto’s van onze Woodville meubelen bij jou thuis. We geven je dan ook graag een aantal tips om jouw nieuwe meubels het beste op de foto te zetten en jouw interieur te laten stralen. Vergeet niet om je foto’s op Instagram te uploaden met #woodvillehome & @woodville.nl, zodat wij andere klanten kunnen inspireren met jouw gemaakte foto’s!

TIPS            

Close-up of overzichtsfoto

Kies vooraf of je een close-up of overzichtsfoto wil maken. Bij een close-up is het belangrijk dat je niet vergeet het meubel (of een deel hiervan) in beeld te brengen. Dit is natuurlijk waar de foto over gaat. Bij een overzichtsfoto is het belangrijk dat je zorgt dat je omgeving rustig en opgeruimd is. Ook hier ligt de focus op het meubel en wil je niet dat de omgeving te veel aandacht trekt.

 

Lichtinval

Licht is een van de belangrijkste factoren bij het maken van een goede foto. Kies er daarom voor om of natuurlijk licht te gebruiken of kunstlicht. Bij het combineren van deze twee krijg je een misleidend licht. Voor zoveel mogelijk lichtinval zorg je dat gordijnen open zijn. Ook eventuele tussendeuren open zetten zorgen voor meer lichtinval.

 

Licht richting

Naast het soort lichtinval is het ook belangrijk dat je goed kijkt van welke kant de lichtinvallen komen. Wanneer je een foto tegen dit licht in maakt zoals een raam, is dit vlak vaak overbelicht en de producten erg donker. Dit is achteraf moeilijk te corrigeren. Zorg er daarom voor dat de lichtinval niet recht in de camera schijnt.

 

Opruimen

Een opgeruimd en schoon huis zorgt voor rust en een “strak” beeld. Zorg ervoor dat er geen onnodige objecten in beeld liggen en dat er geen oppervlakten met veel stof in beeld staan. Door lichtinvallen kan dit extra benadrukt worden en dat is zonde! Ook is het belangrijk om persoonlijke foto’s weg te halen. Het ziet er gezellig uit maar het is niet prettig als dit voor commerciële doeleinden in wordt gezet.

 

Zorg voor sfeer

Gebruik accessoires om je foto op te fleuren. Een bloemetje, plantje of vaasje doet al veel om de foto wat aantrekkelijker te maken. Maak de foto huiselijk en sfeervol. Kijk uit dat je de foto niet te druk maakt door te veel accessoires toe te voegen op de foto.

  

Inspiratie

Het is nooit verkeerd om inspiratie op te doen bij anderen. Gebruik daarom middelen als Pinterest. Wij hebben ook een Pinterest bord aangemaakt om je te kunnen inspireren, bekijk ons bord hier.

11 april, 2017


Inspiratie voor een vrolijk pasen!

Speciaal voor jullie een overzicht van de mooiste Paastafels van dit moment! Creatief de feestdagen tegemoet met deze leuke DIY’s en inspiratie om er zelf een vrolijk Pasen van te maken. We hebben voor jullie een overzicht van onze favorieten. Voor meer inspiratie volg ons PAASTAFELS bord op Pinterest.

 

Scandinavian easter

Het populaire Scandinavische sfeertje zetten wij graag voort tijdens de feestdagen. Deze voorbeelden laten zien hoe je je huis op een stijlvolle maar simpele manier kunt stylen.

bron

 

 

Flowers, flowers and more flowers

Vier de paasdagen met veel vrolijke kleuren en decoratie. Deze voorbeelden geven een indruk hoe je jouw paastafel gezellig en kleurrijk kunt maken met bloemen.

bron 

 

 

Creative kids

Naast het aankleden van je tafel en huis met vrolijke kleuren, zijn er ook een hoop decoraties geschikt om de kinderen lekker creatief bezig te laten zijn.

 

bron

 

 

Het volledige inspiratie overzicht vindt je hier.  

04 april, 2017


Wandering the world.

Weer een nieuwe zomerse poster beschikbaar, download hem nu! 

 

03 april, 2017


Top 5 meest populaire eikenhouten tafels.

Dit is de top 5 meest populaire eikenhouten tafels van Woodville! De absolute topper van afgelopen jaar is tafel EOS met een echt boomstamblad. Zit jouw ideale tafel er niet tussen? Kijk dan hier verder in ons assortiment van eettafels.

 

Tafel EOS TRUNK OAK is vanaf €999 te koop. Voor meer opties klik hier

 

Tafel XAV OAK is vanaf €799 te koop. Voor meer opties klik hier

 

Tafel OLAV OAK is vanaf €799 te koop. Voor meer opties klik hier

 

Tafel SUPERSTAR OAK OVAAL is vanaf €1049 te koop. Voor meer opties klik hier

 

Tafel TROY OAK is vanaf €799 te koop. Voor meer opties klik hier

28 maart, 2017


Tropical summers

Tropical summers, we love it! Download de gratis poster en haal de zomer in huis.

 

27 maart, 2017


Top 5 meest populaire steigerhouten tafels.

Dit is de top 5 meest populaire steigerhouten tafels van Woodville! De absolute topper is tafel OLAV. Zit jouw ideale tafel er niet tussen? Kijk dan hier verder in ons assortiment van eettafels.

 

Tafel OLAV is vanaf €379 te koop. Voor meer opties klik hier.

 

Tafel XAV is vanaf €349 te koop. Voor meer opties klik hier.

 

 Tafel EOS is vanaf €349 te koop. Voor meer opties klik hier.

 

Tafel GEO is vanaf €329 te koop. Voor meer opties klik hier.

 

Tafel VIC is vanaf €359 te koop. Voor meer opties klik hier.

 

 

21 maart, 2017


Botanical

Haal de jungle in huis met deze gratis printable! 

 

14 maart, 2017

lente ›   outdoor ›   tuin ›  


Spring is in the air

Spring is in the air! Het is weer bijna lente. Tijd om te genieten van dat heerlijke zonnetje en deze leuke printable. 

 

07 maart, 2017


Homemade

Deze week weer een nieuwe sfeermaker voor in huis! Print hem uit en hang op. Ook erg leuk om cadeau te geven, enjoy!

 

06 maart, 2017


Van aankoop tot levering

We krijgen vaak vragen met betrekking tot het aankoop- en leveringsproces. Om wat onduidelijkheden uit de lucht te halen hebben we een infographic ontworpen die je stap voor stap meeneemt in het proces van aankoop tot levering. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen of mailen via 040-7112495 of info@woodville.nl.